Известие

Collapse
No announcement yet.

Един вапрос на новак

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Един вапрос на новак

здр. на всички имам едно запитване относно 166-цата ми,доколкото виждам по обяви не е задължително сд-чейнджъра да е на алфа или мога да и сложа всякакъв питам ви,защото съм отскоро с нея,а е само с касета,очаквам вашите отговори
    п.с. по м/у другото търся чейнджъра и навигацията за нея,ако има някой с излишен ще съм му много благодарен да пише да се разберем нещо
    Alfa romeo 166 2.4 jtd 136hp
    0895 159 352-Даниел

Чейнджъра става и от либра или капа. Навигацията съм чувал, че неможе да се използва за нашата страна.
    Alfa Romeo 166 2.4jtd

Comment

Първоначално публикувано от Dob4i Покажи съобщение
      Чейнджъра става и от либра или капа. Навигацията съм чувал, че неможе да се използва за нашата страна.
      Либрата Ок , но не знаех че Капите имат чейнджъри , а имах такава кола !
      Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

Като рових да търся за моята имаше 1-2 с чейнджъри, като на 166-ците и от там ми е останало в акъла. Може да бъркам не споря.
        Last edited by Dob4i; d.m.y г., 15:52.
        Alfa Romeo 166 2.4jtd

Comment

С една дума друг освен на алфа или либра не мога да сложа така ли
          0895 159 352-Даниел

Comment

Първоначално публикувано от dakata-166 Покажи съобщение
            С една дума друг освен на алфа или либра не мога да сложа така ли
            Можеш - http://loudlink.eu/webshop/loudlink-...-aux-p-39.html
            безплатни обяви
            Моята 166

Comment

Първоначално публикувано от ACEHOB Покажи съобщение
              kolega nezna4i 4e kato karam alfa zna4i sam patron mai 6te si zema fm transmiser
              0895 159 352-Даниел

Comment

Първоначално публикувано от dakata-166 Покажи съобщение
                kolega nezna4i 4e kato karam alfa zna4i sam patron mai 6te si zema fm transmiser
                Моето мнение е, че CD changer - а е една отживелица, която освен всичко останало и много лошо се съчетава с нашите дупки по пътищата.
                Това, което ти предлага Асенов е много по-добрия вариант. Но ако не можеш да си го позволиш, и един добър MP3 player/трансмитер, ще ти върши по-добра работа от changer - а.
                Last edited by ecotronic; d.m.y г., 17:26.

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                  Моето мнение е, че CD changer - а е една отживелица, която освен всичко останало и много лошо се съчетава с нашите дупки по пътищата.
                  Това, което ти предлага Асенов е много по-добрия вариант. Но ако не можеш да си го позволиш, и един добър MP3 player/трансмитер, ще ти върши по-добра работа от changer - а.
                  Подкрепям мнението. Ако не си някой супер HI-FI слухар, трансмитерът е евтино и практично решение. Аз смених няколко докато нацеля бройка с доста сносен звуков диапазон.
                  Alfa Romeo 166 JTD '99 Progression

Comment

Добре колеги да го кажа така имам син на 27 дена едва ли ми трябва кой знае каква музика просто.Та дайте някакви предложения за фм-трансмисер който да е хубав
                    0895 159 352-Даниел

Comment

Като търсиш трансмитер, гледай да е комбиниран с MP3 плеър. Аз ползвам такъв:

Преди около 2 години струваше 25 лв.
                      Удобното е, че работи с външна flash памет и така можеш лесно да му доставяш музиката. Вади много приличен звук. Дори има и дистанционно.

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

Ето този модел е перфектен колега, с цветен дисплей е може даже филми да се гледат на него. Чете мп3 и мп4, няма собствена памет, обаче има УСБ и слот за карта ако те интересува, драсни едно лично ще ти кажа от де съм го зел.
                        Click image for larger version

Name:	FM22MP4.jpg
Views:	1
Size:	25.6 Килобайта
ID:	2312974
                        Алфа Ромео 155 1.7ТС, 93г. EX
                        Алфа Ромео 166 2.0ТС, 99г. EX
                        Алфа Ромео 156 1.9JTD16v, 04г.

Comment

Като търсиш трансмитер, гледай да е комбиниран с MP3 плеър. Аз ползвам такъв:

Преди около 2 години струваше 25 лв.
                          Удобното е, че работи с външна flash памет и така можеш лесно да му доставяш музиката. Вади много приличен звук. Дори има и дистанционно.
                          Моето дистанционно хваща от десет сантиметра и твоето ли е така?
                          Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

абсолютно съм съгласен! Това, което предлага Каролев е най-доброто защото се интегрира с ICS и там се чете всичко.
                            За меломан като мен обаче е различно - аз винаги си ходя с "тапи" в ушите (когато съм пеша) и затова си взех адаптор Sony, когато вляза в колата просто си връзвам MP3 плеъра за адаптора не казвам че е най-доброто, нито, че е особено елегантно но за моя случай е супер адекватно
                            Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                              Моето дистанционно хваща от десет сантиметра и твоето ли е така?
                              И при мен е горе-долу така. Аз не го и ползвам. Не мога да свана и смисъла от него. Може би ако буксата за запалката е в багажника.........

159 1.8 MPI
                              166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                              X